Bonico Horeca Consultancy
Bonico Horeca Consultancy “Meer Rendement in je Horecatent”
Even voorstellen:
Aangenaam kennis te maken. Ik ben Nico Boon, geboren en getogen in Amersfoort.
Ik ben een gedreven F&B professional met ruim 30 jaar ervaring bij tal van horecazaken en leveranciers. Ik heb mijn goede baan in loondienst opgezegd omdat ik ondernemers met al mijn kennis wil helpen. Ik heb gemerkt dat ondernemers niet gauw hulp zullen vragen, terwijl de cijfers laten zien dat het wel zou moeten. Wat accountants signaleren wat er beter moet, maar de relatie niet direct aan de hand nemen om dit te bereiken en de horeca-ondernemer weer gauw in de hectiek van de dag zit, worden deze signalen vaak niet of te laat aangepakt. Ik ben de stok achter de deur om dit wel aan te pakken. Ik help met succes horeca-ondernemers om dit gezamenlijk te bereiken. Ik ben van “Niet uitstellen maar afvinken”.
Ik help horecazaken rendabel te maken.
Eén ding is zeker: ik ga pas weg wanneer ik zeker weet dat ik jou iets heb gebracht!
“Meer Rendement in je Horecatent”
Of je nu het rendement in jouw horecazaak wilt aanpakken, door de inkoop en verkoop te verbeteren, of de effectiviteit van de organisatie wilt vergroten, sta ik als freelance Horeca-adviseur voor jou klaar.
Door scherp te zijn op details en het structureren van dagelijkse processen, zorg ik direct voor “Meer Rendement in je Horecatent”.
Samen optimaliseren we de marge, continuïteit en tevredenheid van jouw gasten en medewerkers en zorgen we dat het proces goed gepland en uitgevoerd wordt.
Door mijn brede ervaring met alle verschillende bedrijfsprocessen binnen de horeca zorgen we voor een optimaal resultaat. Keer op keer.
- Hoe is het met jouw keukenpercentage?
- Zijn jouw personeelskosten onder controle?
- Wordt er voldoende marge gerealiseerd?
- Kloppen de verkoopprijzen?
- Heb je scherpe inkoopprijzen?
- Is jouw nettoresultaat voor belastingen minimaal 10%?
Hospitality & Sales
Naast slim inkopen en efficiënt werken zijn hospitality & sales de sleutel voor “Meer Rendement in je Horecatent”.
- Hoe bezorg je jouw gasten de perfecte beleving in jouw zaak?
- Waardoor komen ze graag nog een keer terug?
- Waarom bevelen gasten jouw zaak aan bij anderen?
- Hoe haal je de maximale omzet uit elke gast?
Ik train, motiveer en enthousiasmeer jouw medewerkers om dit te bereiken.
Speciaal voor horecabedrijven
Ik werk op project- of uurbasis om te zorgen dat jouw horecazaak alle benodigde elementen heeft voor een maximaal bedrijfsresultaat.
Vanuit mijn verkoopachtergrond bij verschillende bekende horecaleveranciers ken ik de inkoopkansen in de horeca als geen ander.
Door slim in te kopen en efficiënt te werken maak je direct meer marge.
Ik help je dit inzichtelijk te krijgen, toe te passen en hier controle over te houden.
http://bonico.nl/meer-rendement-in-je-horecatent
Mijn naam is Nico Boon, eigenaar van Bonico Horeca Consultancy | Meer Rendement in je Horecatent, waar rendement meer is dan alleen een woord.
Ik ben gepassioneerd bezig met het optimaliseren van de prestaties van horecabedrijven.
Ontdek hoe ik jou kan helpen om het rendement van jouw onderneming te verhogen, met aandacht voor elk detail en een focus op succes.
Laat mij weten hoe ik jou kan assisteren!
Kijk op
www.bonico.nl
voor meer informatie.
Diensten
Horeca Advies | Meer Rendement in je Horecatent | Horeca Consultant | Franchise Consultant | Business Coach | Hospitality Management | Project Management | Inkoop Management | Bedrijfsanalyse | Bedrijfsstrategie | Upselling & Cross-selling | Waardevol Sparren | Externe Audit | Mystery Visit | Oplossingsgerichte Coaching | Conceptbewaking | F&B Management
#horeca #horecaondernemer #horecaonderneming #horecazaak #horecagelegenheid #horecabranche #horecaadvies #horecamanagement #horecamarketing #horecatrends #meerrendement #rendementsgericht #winstgevendheid #optimalisatie #bedrijfsvoering #kostenbeheersing #marketingstrategie #personeelsmanagement #klantbeleving #concurrentieanalyse #ondernemeninnederland #horecanieuws #samensterk #passievoorhoreca #conceptontwikkeling #menukaartbegeleiding #financiëelbeheer #marketingondersteuning #teamcoaching #horecatrends2024


